Den økologiske og bæredygtige ammepude fra Filibabba

Ønsker du at gøre en forskel for miljøet og forbedre fremtiden for de kommende generationer, så vil Filibabba ammepude falde lige i din smag. Filibabba ammepude er fremstillet af 100 procent økologisk bomuld, derudover benytter de sig af bæredygtige materialer, som bidrager til en bedre fremtid for de kommende generationer. Filibabba ammepude er skabt med omtanke for bæredygtighed og dermed kan du snildt have god samvittighed, når du køber denne skønne ammepude.

Filibabba ammepude indeholder økologisk bomuld, dermed bliver den økologiske bomuld dyrket på en miljøvenlig måde. Derfor anvendes der ingen form for pesticider, svampemidler, sprøjtegift, spildevandsslam, bestråling eller genetisk påvirkning. Filibabba ammepude bliver dermed fremstillet på en bæredygtig tilgang, hvor produktet har en høj kvalitet, samtidig med et funktionelt design.

Bedste støtte under amning med bæredygtige materialer

Filibabba ammepude giver dig den bedste støtte under amning. Med Filibabba ammepude slipper du for diverse smerter i ryg, skuldre og nakke under og efter amningen. Dette er en af de mest skønne fordele ved Filibabba ammepude, da man vil helst undgå flere smerter efter fødslen. Ammepuden er især fantastisk at sove med, da den forbliver fyldig, og hvis tilfældet skulle ske, hvor den ikke er så fyldig mere, så kan man altid lægge dem i tørretumbleren i 10 min, nemmere bliver det ikke.

Fordelene ved Filibabba ammepude er det funktionelle design og ikke mindst unikke design med en bæredygtig tankegang. Ammepuden vil passe perfekt til alle familier, og vil passe til alle hjem pga. det enkelte, men stadig ekstraordinære design. Den lille skal ammes i mange timer om dagen, derfor er ammepuden den bedste støtte, der giver den bedste komfort hos begge parter. Den lille vil føle tryghed og komfort til hver en tid, og barnet vil kunne ligge tæt op ad sin mor, og dermed føle tryghed.

  • Filibabba ammepude er fremstillet af 100 procent økologisk bomuld

 

  • Filibabba ammepude er allergivenlig

 

  • Filibabba ammepude kan tørretumbles i 10 min, hvis man synes den er blevet lidt flad, dermed vil den få sit fylde tilbage

 

  • Filibabba ammepude mindsker spændinger du kan få i din nakke, ryg, arme og skuldre under amning

 

 

Bæredygtighed

Den bæredygtige udvikling er særlig vigtig, men det er stadig vigtigt at menneskers nuværende behov bliver opfyldt, uden det skader de kommende generationer. Det er særligt vigtigt at passe på jorden, så den ikke tager skade af vores måde at leve på. Begrebet bæredygtighed er ofte brugt i forskellige sammenhænge, men ift. Filibabba ammepude sørger de for at have en bæredygtighed produktion, og derudover anvende bæredygtige materialer. Dette er særligt vigtigt, da det bæredygtig produktion formindsker co2 udslippet. Bæredygtig udvikling er særligt vigtigt, da det skaber det bedst mulige forhold for mennesket og for miljøet, både nu, men også for den kommende generationer i fremtiden. Dermed er det særligt vigtigt, at virksomheder, som Filibabba sørger for at bidrage til en bedre fremtid. Dette formår Filibabba at gøre, da Filibabba ammepude er fremstillet af 100 procent økologisk bomuld, og derudover benytter sig af andre bæredygtige materialer.