Tjekliste af tilbehør til flyttekasser

flyttekasse-flyttekasserne-tjekliste-tilbehør-raja-pack

Tjekliste af tilbehør til flyttekasser

De fleste flytter ikke så ofte. Det er dyrt og tidskrævende samt stressende. Dermed går vi ikke til den type proces i automatisk gear mode. Nej, vi tænker lidt mere over hvad vi bruger undervejs når vi flytter. Hvor mange flyttekasser skal jeg købe? Hvordan beskytter jeg bedst porcelæn tallerkner? Er der forskel på pakketape og deres funktion? Man opdager at man mangler nye flytte produkter og tilbehør når man er i gang med at pakke ned. For at planlægge i god tid og se fejl og mangler førhen, kan det gavne at tage et kig på denne tjekliste.

Flyttekasserne er I hus, hvad nu?

1. Pakketape.
Den første nævnte er en selvfølge. Du skal bruge tape for lappe kassen med dine værdifulde ejendele. Den klassiske gennemsigtige tape kan klare det meste. Og lad os nu ikke glemme tapedispenseren. Det er ikke så let at få tapet til at blive lappet lige og stramt nok manuelt. Vi kan lige så godt indrømme det. Efterfølgende hvis nu du har prøvet at presse de sidste ting i kassen inden lukning og papkassen ikke vil samarbejde kan en hæftemaskine være en fordel.

2. Pakkefyld.
Bobleplast! Bobleplast! Ja, det vi elskede at lege med som børn. Det gavner i forhold til porcelæn skåle og andet skrøbeligt. Skumpuder, også kaldt flamingo, kan også sørge for at flyttekassen bliver fyldt godt ud. Vidste du at skum også findes i en udgave formet som et hjørne? Det har jeg heller ikke altid været klar over. Men hvis du har en billedramme som du værdsætter højt anbefaler jeg det.

3. Indpakning.
Plastikposer hjælper at opdele de små ting du liggende løst i skuffer ved kommoden. Du kan bruge dem til at kategorisere dine ting samt beskytte dem. Hvis der er tale om flydende badeværelses produkter kan poserne gøre dig tryg ved at alle hårprodukter ikke er tværet ud over alle andre ejendele i kassen. Afdækningsfolie anbefales hvis du virkelig er bekymret for at alle flydende genstande er i takt.

4. Etiketter.
Hold styr på indholdet af hver identisk papkasse. Ligegyldigt hvor meget styr man tror man har på hvilke kasser indeholder køkkengrej i dit gamle hjem, har man det ikke længere så snart man er i det nye sted. Man kan købe nogle små papiretiketter med et hul i enden af dem, så de kan sættes fast med et bånd eller en elastik. Men hvis du har travlt fås de også i selvklæbende version. For at beskytte mod regnvejr kan følgeseddelslommer bruges og især hvis papkasserne skal leveres via et flyttefirma.

Tjeklisten du kan bruge undervejs

Pakketape:
Almindelig gennemsigtigt tape.
Hæfteklamme.
Tapedispenser.

Pakkefyld:
Bobleplast.
Skumpuder.
Hjørnebeskytter.

Indpakning:
Plastikposer.
Poselukker.
Afdækningfolie.

Etiketter:
Papir etiketter.
Selvklæbende etiketter.
Følgeseddellommer.