Forandringer i hjemmet der fryder

Hjemmet er det sted, hvor man tilbringer mest tid. Hjemmet danner rammen for et hverdagsliv og er et samlingssted for familie og venner. Hjemmet er der, hvor man kan slappe af og være sig selv på en måde, man ofte ikke kan andre steder. Hjemmet har derfor en stor betydning og derfor er det også des mere vigtigt at hjemmet er noget, man er rigtigt glad ved og trives i.

Gør stuen mere indbydende

Stuen er et af de vigtige fællesrum, hvor der skal være plads til hele familien og til at venner og familie kan samles fra nær og fjern. Det har derfor en stor betydning, hvordan stuen er indrettet. Lækre tidløse designer møbler, der aldrig går af mode, vil klart give din stue et friskt pust. Det gode ved at købe designermøbler, er at du sikres kvalitet. Der findes designermøbler indenfor alt fra sofaer, spiseborde, spisebordsstole, sofaborde og meget mere. Med en flot sofa, et spisebord og nogle lækre spisebordsstole kommer man langt i stuen. Sofaen danner rammen for mange timers hygge med familien, og spisebordet bliver samlingsstedet både til hverdag og fest. Gå på opdagelse her, hvor du kan finde dit nye sæt møbler til stuen.

Giv soveværelset en make-over

Soveværelset er det sted, hvor man tilbringer en tredjedel af sit liv. Søvnen er vigtig for at man kan fungere i hverdagen. Faktisk har indretningen af soveværelset stor betydning for den søvn, man kan få. Ifølge britiske undersøgelser ses der en sammenhæng mellem mængden af søvn, og de farver, der er anvendt i soveværelset. F.eks. får man mest søvn, når man anvender farverne blå, lys gul og grøn i soveværelset. Sørg for, at der er en god seng i soveværelset med gode madrasser for at fremme søvnen. Indret enkelt, så der ikke sker for meget på f.eks. væggene. Hæng eventuelt nogle flotte design hylder op på væggene.

Få kontoret til at være en indbydende hjemmearbejdsplads

Hvis man arbejder hjemmefra, skal man ikke gå ned på udstyr. Hjemmearbejdspladsen har lige så vigtig en funktion, som en normal arbejdsplads. Det handler derfor i høj grad om at tænke over arbejdsforholdene, så der er mulighed for gode arbejdsstillinger. Det psykiske arbejdsmiljø har også en stor betydning, og her kommer indretningen af kontoret til at spille en vigtig rolle. Uorden og kaos på kontoret kan nemlig give øget stressniveau på arbejdet. Køb eventuelt en flot designerlampe, så belysningen er på plads.