Slip for grønne alger på din bolig

Når man ejer en bolig, er der rigeligt med arbejdsopgaver der følger med. For dit nye hjem skal ikke blot indrettes og leves i. Det skal også rengøres og vedligeholdes, og opgaverne har det ofte med at hobe sig op.

 

Hvis det er første gang du ejer en bolig, kan det derfor være en smule uoverskueligt at regne ud hvilke opgaver man skal tage sig af, og måske også helt præcist hvordan. Og når det kommer til alger, er det bestemt ingen undtagelse.

Hvad er alger?

Når det finder alger i naturen er det som regel en god ting. For alger er nemlig med til at skabe en god balance i sit naturlige miljø. Det er dog ikke nødvendigvis tilfældet, hvis algerne er kommet på besøg på din bolig.

 

Et af de mest almindelige steder at finde alger på din bolig er på dit tag. De lægger sig som en grøn belægning. Og selvom algerne ikke nødvendigvis ødelægger eller nedbryder dit tag, så er det heller ikke noget der hjælper på din boligs overordnede udtryk. Den gode nyhed er dog, at det er ganske nemt at fjerne med en god algerens.

Hvilke overflader kan jeg behandle med algerens?

Som regel gælder det, at de overflader som bliver overgroet af alger, også nemt kan renses for dem igen. Så hvis du allerede har fundet et sted på din bolig der trænger til en omgang, så er der altså ingen grund til at holde dig tilbage med at rense et andet område også. Alger vokser på mange forskellige overflader.

 

Hvis selve rensningen bliver udført ordentligt får du både en pæn bygning og har mulighed for at gøre rent uden at det er til skade for miljøet. Det betyder at du sagtens kan rengøre overfladerne uden at bekymre dig om konsekvenserne for miljøet eller din familie.