Indret med materialer, der giver dig ren værdi for pengene

Indret med materialer der giver dig ren værdi for pengene

Drømmer du om at tage naturen helt med ind i hjemmet ved at indrette med naturlige materialer og nordisk design? Så må du ikke gå glip af det store udvalg af blandt andet lammeskind, lædervarer til hjemmet, møbler med betræk af ægte pels og meget mere på NATURES Collection. På samme tid er du garanteret værdi for pengene, fordi NATURES Collection kun arbejder med 100% naturlige materialer, som er udvalgt med stor omhu for både kvalitet og miljø. I denne blog kan du læse mere om alt dette, og om hvad der gør naturlige materialer gode at indrette med i hjemmet. 

100% naturlige materialer

NATURES Collection arbejder kun med 100% naturlige materialer. Det er materialer som eksempelvis ægte lammeskind fra New Zealand, Tibet, Island mm., certificeret koskind fra Sydamerika, ægte kaninpels fra Sydeuropa, certificeret minkpels fra Danmark, Zebraskind fra Sydafrika og meget mere. Alle pels og skind er udvalgt nøje, så kvaliteten er i top. Det er der ingen tvivl om, når først man står med et eller flere produkter fra deres udvalg i hænderne. Der vil den tårnhøje kvalitet og den rå natur skinne igennem på ingen tid. 

Deres mest anvendte materiale er lammeskind fra New Zealand. Det skyldes, at det er et enormt alsidigt materialer, som giver et råt og naturligt look, men det tilbyder også en helt fantastisk blødhed og støtte, der er svær ikke at holde af. Derfor finder du også et stort udvalg af produkter med ægte lammeskind fra New Zealand – både klassiske skind i flere størrelser og farver, bløde puder, og flotte møbeldesigns betrukket med skindet og meget mere!

Få mere for pengene

Ved at indrette hjemmet med naturlige materialer kan du få et hjem fyldt med nordisk charme og stilrent design. Ingen tvivl om det. Derudover er der en kæmpe fordel ved at indrette med ægte pels og skind fra NATURES Collection – der er nemlig tale om materialer, der er helt utrolig slidstærke og langtidsholdbare. Dertil er ægte pels og skind meget nemmere at pleje, end man lige skulle tro. Derfor kan du være sikker på, at du har dine naturlige møbler og ægte lammeskind i meget lang tid. Så er det slut med at erstatte møbler og andet, der slides ned på ingen tid. 

Et bæredygtigt hjem med ren natur

NATURES Collection udvælger store dele af deres materialer fra kødindustrien, fordi den smukke skind og pels er et typisk biprodukt til produktionen af kød. Ved at bringe disse materialer ind i hjemmet kan du bidrage til at mindske ressourcespildet verden over på samme tid med, at du kan nyde blød og rå natur helt inde fra stuerne af. Det bliver næsten ikke bedre end det! 

Ved at indrette med naturlige materialer fra NATURES Collection får du uden tvivl værdi for pengene. På samme tid kan du nyde den fantastiske blødhed og høje kvalitet med god samvittighed, da materialerne ydermere er et bæredygtigt valg til indretningen. Hop ind på NATURES Collections hjemmeside og bliv forelsket i naturen og det fantastiske univers, der emmer af blødhed, kvalitet stilrent design.