Køb en modulsofa og placer den som du ønsker

Grøn sofa i 2 moduler

Det fede ved en modulsofa er at du på ingen måde behøver at gå på kompromis.

Har du før været på jagt efter den helt rigtige sofa, så har du måske opdaget at det kan være svært at finde den helt rette kombi af design, farver, størrelse osv.

Ofte ender det med at du må gå på kompromis med det ene eller det andet. Du finder måske lige den helt rette model, men så fås den ikke i de rigtige farver osv.

Her finder du en lille guide til køb af modulsofa så du kan få lige præcis den sofa du ønsker dig og stille den lige der hvor du gerne vil have den.

Tilpas din sofa over tid

En god kvalitets sofa kan følge dig i rigtig mange år, men ofte sker der det at vores behov ændre sig.

Du bor måske i en mindre to værelses lige nu, men om nogle år står den på eget hus og familie. Det skal der også være plads til, og så er sofaen fra lejligheden måske ikke lige ideel.

Med en modulsofa kan du dog tilpasse din sofa med tiden, og f.eks. tilvælge en chaiselong, gøre det til en hjørnesofa osv.

Start med at tage mål

For at komme i gang med at vælge den helt rigtige modulsofa, så skal du lave en smule forarbejde.

Du skal bl.a. tænke over hvor du vil have sofaen til at stå nu og her, hvor meget plads du ønsker og så skal du måle op hvor stor sofaen maksimalt må være.

Er der særlige hjørner eller vinkler der skal tages hensyn til? Skriv målene ned og hav dem med dig når du kigger på sofa.

Dernæst kommer materialevalg og farvevalg, og her har du en stor fordel med modulsofaer fordi de fås i mange forskellige materialer og farver.

Få råd til den sofa du drømmer om

Det kan være svært få råd til præcis den sofa du drømmer om, men når du køber en modulsofa online, så har du ofte mulighed for flere forskellige finansieringsmuligheder.

Ofte tilbyder webshoppen en eller anden form for delbetaling der kan tilpasses perfekt til din økonomi.

En anden mulighed er også at købe en mindre sofa nu, og så bygge den ud når du får bedre råd.

Du kan jo også med fordel ønske dig moduler til din sofa i f.eks. fødselsdagsgave eller julegave.