Praktiske og smarte tips til indretningen af den lille entré

Når du ankommer til et hus, så er entréen det første rum du træder ind i. Derfor er det så vigtigt, at den er pænt indrettet for at give en forsmag på resten af boligens indretning. Som regel er entréen ikke mere end et par kvadratmeter, hvorfor rigtig mange synes, at det er svært at skabe en pæn indretning i rummet. Har du også svært ved at indrette din lille entré? Så kan du læse med videre og få et par gode tips til at få indrettet den entré, du drømmer om.

Få rummet til at synes større

Entréen er et lille rum, men indretter du rummet ordentligt, så kan du let få det til at synes meget større, end det i realiteten er. Det kan du blandt andet gøre på følgende måder:

  • Placér et spejl eller to i entréen. Det er en af de mest brugte metoder til at skabe illusionen af et større rum. Udover at spejle får rummet til at synes større, så kan du også altid tjekke dig selv ud, inden du går ud ad døren, og spejle fungerer som et dekorativt element i indretningen.

  • Udnyt rummet i højden for at skabe mere gulvplads – benyt eksempelvis nogle af de tomme vægge til væghængte hylder, skabe eller opslagstavler, hvor familien kan få overblik over ugens løb.

Pladsskabende løsninger er vejen frem

Når det kommer til indretning af entréen, så er det vigtigt, at du vælger møblerne nøje. Du skal gerne gå efter møbler med flere funktioner, fordi de skaber mere plads i entréen. Står skoene i entréen for eksempel altid rundt omkring, så kan du overveje en væghængt skoreol for at mindske rod og få mere gulvplads. Rigtig mange vælger også at hænge et par knagerækker op for at skabe plads til jakker, tørklæder med mere.