Sådan holder du udgifterne på bolig nede

Udgifter til boligen er der rigeligt af i disse tider. Elpriserne stiger, varmepriserne stiger og selv når vi køber ind til aftensmaden skal vi efterhånden se os godt for. Så hvis der nogensinde har været et tidspunkt at lære at passe ordentligt på sit eget hjem – så er det lige nu.

For med de stigende priser er en uforudset udgift i hjemmet det sidste man har brug for. Den gode nyhed er, at der er et par gode gør-det-selv vaner du med fordel kan starte, for at forhindre at du står med regning du ikke havde set komme og ikke var forberedt på.

Vinduer, døre og låse

Det er tre ting som du faktisk nemt kan pleje, men ofte glemmer at tænke på – indtil det er for sent vel at mærke. Men hvis du gerne vil undgå udgifter til eksempelvis en låsesmed, så kan du med fordel læse med her. Hvis du eksempelvis husker at smøre dine låse i dine døre 2 gange om året, så hjælper du med at passe godt på din lås og forhindre at den sidder fast, eller at din nøgle knækker i låsen.

Det samme gælder alle hængsler på vinduer og døre. Smør dem gerne med WD40 to gange om året. Du kan se det store udvalg af WD40 her.

Et vidundermiddel kan klare det hele

Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det faktisk slet ikke. En god WD40 er en absolut nødvendighed i alle hjem – specielt hvis du gerne vil holde de uforudsete udgifter på et minimum. For ligesom med alt mulig andet, så er den bedste måde at forhindre uheld i hjemmet nemlig god pleje med jævne mellemrum. Derfor er det absolut bedste råd altid at have en dåse eller to på lager, for det kan nemlig hjælpe med rigtig mange ting.