Indret dit hjem med flotte gardiner

Står du og mangler inspiration til at vælge de nye gardiner til hjemmet? Indretningen af hjemmet kan være en sjov proces, hvor du får lov til at udtrykke din egen smag og stil. Dog kan nogle dele af processen være mindre sjov end andre, og derfor kan du med fordel vælge at kontakte en gardinbus.

En gardinbus kommer først ud med gardinprøver, hvorefter eksperter leverer og monterer dem.

Hvordan fungerer det?

Vælger du at få en gardinbus hjem til din bolig, kommer den ud med prøver på det, som du gerne vil se i boligen. Derefter opmåler eksperterne for dig, og leverer og monterer efterfølgende også dine nye gardiner. Læs mere her

Det bliver altså ikke nemmere for dig, at finde dine nye flotte gardiner. Du slipper for selve opmålingen af vinduerne, og kan prøve flere forskellige typer og farver direkte hjemme hos dig selv. På den måde undgår du også, at skulle køre frem og tilbage til en forretning, hvis du er kommet hjem med de forkerte gardiner, eller blot har ombestemt dig.

Mange forskellige typer og materialer

Uanset hvordan du ønsker at indrette dit hjem, kan du helt sikkert finde nogle gardiner, som passer til din stil. Der findes mange forskellige typer, materialer og farver til dine nye gardiner. Måske er du mest til persienner, lamel- eller stofgardiner? Dem og mange flere typer kan du nemt få leveret direkte til døren. Du kan få dem i tykt eller tyndt stof, alt efter hvor meget lys du vil lukke ind i det respektive værelse.

Desuden findes gardinerne i mange forskellige skønne farver og mønstre, så du helt sikkert kan finde netop den, som passer til indretningen i boligen. Måske er du helt vild med blomstermotiver eller noget mere neutralt? Lige det du ønsker, kan gardinbussen levere hjem til dig.