Pift interiøret op i ethvert rum med ny belysning

Har du et rum i din bolig, som du bare ikke kan få til at shine? Det kan være, du har prøvet at skifte noget af interiøret ud til fordel for noget andet, eller at du har givet dig i kast med at male væggene i en ny farve.

Men hvad med belysningen – har du ændret noget der? Hvis ikke, så er det et rigtig godt sted at starte. Ved at justere lidt i belysningen i dit hjem, kan du nemlig skabe stor forandring. Læs blot med videre for at finde ud af, hvordan du kommer i gang.

Hvad for en type belysning skal jeg vælge?

Glødepærer er en belysningstype, der efterhånden er ved at høre fortiden til. Alligevel er denne form for belysning at opstøve i visse hjem. Hvis du har glødepærer i dit hjem, kan du med fordel skifte dem ud med LED.

Med LED-pærer følger der flere fordele såsom:

  • Pæren bruger et meget lavt strømforbrug, så du kan spare penge på din elregning.

  • Pæren bliver ikke varm på samme måde, som en halogenpære eksempelvis gør.

  • LED-pærer har en lang levetid, så de skal ikke udskiftes nær så tit.

Trænger dit køkken til at blive piftet op, kan du blandt andet friske rummet op med et led panel enten i eller på loftet.

Loftslampe, væglampe, gulvlampe – hvad passer bedst ind?

Der findes et hav af forskellige former for lamper på markedet. Hvilken en du skal vælge, afhænger naturligvis af rummet samt lampens funktion. Der er nemlig stor forskel på, om du har brug for en lampe over spisebordet, eller en lampe ved siden af din seng.

Tag ud og få syn for sagen

Har du svært ved at finde den perfekte lampe og tilhørende pære? Så kan du besøge en lampe- eller interiørforretning, der kan hjælpe dig med at træffe det perfekte valg.