Solstråler gennem vinduet

Der er ikke noget som sol fra en skyfri himmel. På vores halvdel af jordkloden er det noget som man virkelig sætte pris på, især i de mørke vintermåneder, hvor solens timer er sparsomme. Men om sommeren kan det også blive en tand for varmt, hvis solen bager ind gennem ruden hele dagen. Derfor kan det være rart med solafskærmning i de timer, hvor solen er skarpest. Men det er også frustrerende, hvis solafskærmningen gør, at du ikke kan nyde solens stråler inde om vinteren, fordi dine vinduer er dækket til med film. Det dilemma findes der heldigvis en løsning på.

Solmarkiser

Det kan nemlig være super frustrerende at have plastret dine vinduer til med film for at skabe skygge om sommeren, når det bliver vinter. Om vinteren er det nemlig rart at få et par solstråler inden gennem vinduet, når du sidder i lænestolen. I stedet for at bruge film findes der rigtig mange forskellige udgaver af markiser, som kan monteres udvendigt på dit hus, og som let kan tilpasses, hvor meget lysindfald der er den pågældende dag. Så slipper du for klistret film på dine vinduer, og du kan nemt tilpasse, hvor meget lys, du vil have indenfor.

Bestem selv hvor meget lys du ønsker

Med en markise kan du selv justere, hvor meget lyst du vil have ind i dit hus gennem vinduerne. Du kan skrue ned for solens varme stråler om sommeren, så der bliver dejlig svalt og køligt i din bolig, når det er varmt udenfor. Omvendt kan du skrue op for solen om vinteren, når du trænger til sol stå der og det er koldt udenfor. Og med en udendørs montering af markisen slipper du også for, at den optager unødvendig plads indenfor. Så kom i gang med at tjekke ud, hvordan du bedst får tilpasset dit behov for lysindfald med en markise