Skal dit spejl være med eller uden lys?

Det kan nogle gange være vanskeligt at forestille sig om det er bedst med et spejl med lys, eller et spejl uden lys. Hos Flottebade.dk kan du se et stort udvalg af spejle med lys, ligesom vi også har helt almindelige spejle uden lys.

Hvorfor vælge spejl med lys?

Først og fremmest, så er skal man jo have lys på sit badeværelse på én, eller anden måde. Her kan et spejl med lys være et godt bidrag til den samlede belysning. Man kan evt. tilslutte det, så det kan tændes og slukkes for sig selv, enten ved døren eller via den touch knap, som findes på nogle spejle.

På den måde giver man sig mulighed for at have lys på flere forskellige varierede måder på badeværelset.

Lys ved, eller I spejlet er rigtigt smart i forbindelse med, at der skal lægges make-up, eller blot som en hyggebelysning, eller natbelysning.

Et spejl med lys kan dog sjældent lyse nok op til at det alene, kan udgøre den samlede belysning på badeværelset. Det vil også være nødvendigt med andre former for lys, som for eksempel spots i loftet. Undtagelsen skulle lige være, et gæstetoilet, som ikke benyttes til at tage bad.

Hvorfor vælge spejl uden lys?

Drejer det sig om en renovering af et badeværelse og har man ikke et strømudtag ved spejlet, så kan det være meget omfattende at få lys i sit spejl, da det måske vil kræve stor forandring af de elektriske installationer. I det tilfælde, kan det være at man vælger et spejl uden lys.

Et spejl uden lys, vil også typisk fremstå mere diskret, end et med lys. Man kan evt. pifte det op ved at finde et indrammet spejl.

Det kan også være muligt at montere væglamper ved siden af, eller over spejlet. På den måde har man mulighed for at være kreativ med lyset på en anden måde, en ved et spejl med indbygget lys.

Og til sidst, så er et spejl uden lys jo også væsentligt billigere, end et spejl med lys.